Δημοσιεύσεις 

α.         Δημοσίευσα τους προβληματισμούς μου γύρω από την διδασκαλία - αξιολόγηση της Φυσικής της Β΄ Γυμνασίου στο βιβλίο - έρευνα : " Τα Φυσικά Φαινόμενα, η Φυσική και οι μαθητές της Β΄τάξης Γυμνασίου"

β.         Δημοσίευσα στον ημερήσιο τύπο το εκπαιδευτικό άρθρο : " ΠΑΙΔΕΙΑ - Η ΣΤΙΓΜΗ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ"

γ.          Παρουσίασα στο ΚΠΕ Κλειτορίας σε διημερίδα την εργασία που έκανα με τους μαθητές : " Ανανεώσιμες Μορφές Ενέργειας"

δ.         Παρουσίασα στο 7Ο  ΕΘΝΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΤΟΥ Ι.Η.Τ  την εργασία : «Ανανεώσιμες Μορφές Ενέργειας»

ε.          Δημοσίευσα στο περιοδικό  «ΕΠΙΚΑΙΡΑ» τ.112, άρθρο με τίτλο : «Δήμος Αλυζίας : Ιστορία, Πολιτισμός, Προοπτικές».

στ.       Εισηγητής σε ημερίδα της Ομοσπονδίας Πολιτιστικών Συλλόγων Ξηρομέρου με θέμα τον Επαγγελματικό Προσανατολισμό των            Νέων που έγινε στο Δήμο Οινιαδών.

ζ.          Εισηγητής σε ημερίδα του ΚΕΣΥΠ Αγρινίου –ΓΡΑΣΕΠ Λυκείου Μύτικα με θέμα : «Διερεύνηση επαγγελματικών προοπτικών στην τοπική αγορά εργασίας» (2006).

η.         Εισηγητής σε ημερίδα του ΚΕΣΥΠ Αγρινίου –ΓΡΑΣΕΠ Λυκείου Μύτικα με θέμα : «Διερευνώ τα επαγγέλματα και τις προοπτικές στον τόπο μου» (2007).

Βιβλία

α.       Διδακτική Φ.Ε

"Ο ΧΑΡΤΗΣ ΕΝΝΟΙΩΝ ΩΣ ΕΡΓΑΛΕΙΟ ΔΙΕΡΕΥΝΗΣΗΣ ΚΑΙ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ ΑΝΤΙΛΗΨΕΩΝ. Η ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΗΣ ΒΙΟΛΟΓΙΑΣ ΣΤΗ ΛΥΚΕΙΑΚΗ ΒΑΘΜΙΔΑ"

β.      Φυσική - Βιολογία- Πληροφορική - Περιβάλλον -Διοίκηση

ΕΡΓΟ-ΕΝΕΡΓΕΙΑ, 

ΟΡΜΗ-ΚΡΟΥΣΗ,  

ΘΕΡΜΟΔΥΝΑΜΙΚΗ, 

ΚΥΜΑΤΑ, 

ΒΙΟΛΟΓΙΑ ΘΕΤΙΚΗΣ ΚΑΤ/ΝΣΗΣ, 

ΠΕΙΡΑΜΑΤΑ ΗΛΕΚΤΡΙΣΜΟΥ, 

ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ , 

ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΩΝ